söndag 13 december 2009

Fånga Dagen....


FÅNGA DAGEN... verkligen ett tänkvärt
ordspråk. Sätt det på väggen så att du ser
det varje dag som en liten påminnelse.
Finns hos Charmanta och kostar 179 kr

5 kommentarer:

 1. Du sköter dig jätte bra Marie, den här bilden blev ju jätte bra. Jag har en vit sån där skylt med ordet: KÄRLEK och en svart med ordet: LYCKA. Tänkvärda och vackra ord är ju så himla trevliga att ha på väggen, speciellt ord som betyder så mycket i våra liv.

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Hej Marie!
  Vad roligt att du hittade till min blogg och tack för din fina kommentar. Din butik ser så fin ut på bilden. Katterna är helt bedårande. Jag har själv en kattmadame hemma som gör precis som hon behagar, otroligt charmig. Önskar dig en trevlig ny vecka.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Glömde säga att Ann-Kristine gör inte tomtar på beställning. Hon arbetar med dem hela året för att sälja dem på julmarknad.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Hejsan Mammsen !!!!

  Tänk att 2 ord kan få en att se förbi alla onödiga måsten i vardagen.... att bara få läsa orden varje dag gör att man tänker lite annorlunda. Fånga Dagen....första gången jag hörde det ordet så tänkte jag inte på vad det stod för, "Fånga Dagen" ?????? det var bara ord i luften å sen var det borta.
  Fånga Dagen betyder verkligen Fånga Dagen....ta vara på den,gör någonting bra av dagen... för den kommer aldrig igen.....

  så med det vill jag passa på att tala om att jag älskar dig sååå mycket och att du är världens bästa mamma!!!!

  Kraaaaam/ Lena :-)

  SvaraRadera
 5. Tack min goa dotter för dina fina ord,och visst
  är det sant att man tänker mer när orden finns
  framför en.
  Kram mamma.... älskar dig också!

  SvaraRadera